fbpx

Blog

8η Ανακοινωση ΔΕΗ σε εφαρμογή του Ν.3851/2010

Από αύριο Πέμπτη 1/09/2011 θα πρέπει να προσέρχονται στα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ (και όχι πλέον στον ΔΕΣΜΗΕ) τόσο οι επενδυτές ή κατ’ επάγγελμα αγρότες που βρίσκονται στο στάδιο υπογραφής της σύμβασης πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς όσο και εκείνοι που θέλουν να υποβάλουν νέα αιτήματα για σύναψη σύμβασης πώλησης. Η διαδικασία αυτή αφορά φυσικά πρόσωπα που υπέβαλαν τις σχετικές αιτήσεις στον ΔΕΣΜΗΕ στο διάστημα από 1ης Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, οι ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται στο στάδιο υπογραφής σύμβασης πώλησης θα κληθούν τηλεφωνικά και με σειρά προτεραιότητας βάση του αριθμού πρωτοκόλλου που έλαβαν από τον ΔΕΣΜΗΕ και θα πρέπει να προσέλθουν για να υπογράψουν τη σύμβαση πώλησης αυτοπροσώπως.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον νέο ενεργειακό νόμο 4001/2011 προϋπόθεση για την υπογραφή σύμβασης πώλησης είναι ο ενδιαφερόμενος να έχει ήδη εξασφαλίσει τη σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο.

Επομένως, για όσα νέα αιτήματα πώλησης υποβληθούν στη ΔΕΗ από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και μετά, οι επενδυτές θα πρέπει μεταξύ άλλων να έχουν ήδη υπογράψει τη σχετική σύμβαση σύνδεσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε την 8η ανακοίνωση της ΔΕΗ καθώς και το αντίστοιχο ΦΕΚ από τα παρακάτω link:

8η Ανακοινωση ΔΕΗ σε εφαρμογή του Ν.3851/2010

ΦΕΚ Α 179/22.08.2011

 

Call Now ButtonΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ