fbpx

Blog

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ECO//SUN ΣΥΝΔΕΣΗ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1ΜW ΦΙΛΥΡΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ECO//SUN ΣΥΝΔΕΣΗ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1ΜW ΦΙΛΥΡΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά Πάνελ

 

 

 

Θεσσαλονίκη ,14/4/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Φ/Β ΠΑΡΚΟΥ 1ΜW

Η εταιρία ECO//SUN ΕΠΕ ανακοινώνει μια ακόμα επιτυχημένη σύνδεση στο δίκτυο Μέσης Τάσης, Φωτοβολταϊκού Πάρκου ισχύος 1 MWp στην τ.κ. Φιλυριάς Κιλκίς για λογαριασμό ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

 

Στο φωτοβολταϊκό πάρκο τοποθετήθηκαν 2.564 συλλέκτες μονοκρυσταλλικού πυριτίου της εταιρείας ECO//SUN τύπου ES-MONO 390, με ισχύ 390Wp / πάνελ. Επίσης τοποθετήθηκαν 12 inverters της εταιρείας Growatt, τύπου MAX80KTL-3LV. Ενώ η στήριξη των πλαισίων έγινε σε μονοπάσσαλο σύστημα που ανέπτυξε η ECO//SUN.

 

Τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών είναι αδιαμφισβήτητα. Κάθε κιλοβατώρα που παράγεται από φωτοβολταϊκά, και άρα όχι από συμβατικά καύσιμα, συνεπάγεται την αποφυγή έκλυσης 1,1 κιλών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα (με βάση το σημερινό ενεργειακό μείγμα στην Ελλάδα και τις μέσες απώλειες του δικτύου).

Ένα τυπικό φωτοβολταϊκό σύστημα του ενός κιλοβάτ, αποτρέπει κάθε χρόνο την έκλυση 1,4 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, όσο δηλαδή θα απορροφούσαν δύο στρέμματα δάσους. Επιπλέον, συνεπάγεται λιγότερες εκπομπές άλλων επικίνδυνων ρύπων (όπως τα αιωρούμενα μικροσωματίδια, τα οξείδια του αζώτου, οι ενώσεις του θείου, κ.λπ). Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα πυροδοτούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και αλλάζουν το κλίμα της Γης, ενώ η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες επικοινωνήστε μαζί μας,

️: για Θεσσαλονίκη 2310 327 914
για Αθήνα 210 6859 011
📧[email protected]  ▶️ ecosun.gr

 

 

Call Now ButtonΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ