fbpx

Η Ιστορία, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά ΠάνελΓΝΩΡΙΣΤΕ
ΤΗΝ ECO//SUN

Είμαστε μία εξειδικευμένη εταιρία έρευνας, μελέτης,  σχεδιασμού, ανάπτυξης, κατασκευής, διάθεσης και τοποθέτησης συστημάτων μετατροπής της ηλιακής ενέργειας και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια.
Η εταιρεία μας, έχει εισέλθει στην τρίτη δεκαετία δραστηριοποίησης της στις εφαρμογές των συστημάτων ηλιακής ενέργειας και όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αποκτήσει τεχνογνωσία υψηλής τεχνολογίας καθώς και εκτεταμένες εμπειρίες, χαρακτηριστικά που μαζί με την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια, μας ξεχωρίζουν και μας προσδιορίζουν σαν ιδανικό συνεργάτη αλλά και προμηθευτή.

Κατέχουμε ένα αξιοσέβαστο μερίδιο αγοράς και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη, στην τοποθέτηση μικρών, μεσαίων και μεγάλων έργων ηλιακής ενέργειας.

Η παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, υποστηρίζεται από ένα διευρυμένο δίκτυο που αριθμεί πάνω από 300 συνεργάτες – μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ η ολοένα και αυξανόμενη εξάπλωση των δραστηριοτήτων μας, προσθέτει στην εταιρεία μας , ενεργή παρουσία και στις αγορές της Ευρώπηςτων Βαλκανίωντης Βόρειας Αφρικής και της Ασίας.

 

bann 1 eco

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Η εταιρία μας ερευνά, σχεδιάζει, εμπορεύεται, κατασκευάζει, εγγυάται και θέτει σε λειτουργία, συστήματα τόσο σε οικιστικό όσο και σε βιομηχανικό επίπεδο, όπως:
Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών
Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση ανεμογεννητριών
Συστήματα back up
Ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη
Αυτοματισμοί Ενεργειακών Συστημάτων
Ηλιακές Αντλίες
Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα
 

Η Ιστορία, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά ΠάνελΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ
1996 – 2022

image 61

Η Ιστορία, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά ΠάνελΟ ΣΚΟΠΟΣ &
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Κεντρικά σημεία στην επιχειρηματική μας φιλοσοφία είναι η ακεραιότητα, η διαφάνεια, η εντιμότητα, η αξιοπιστία, η δέσμευση και η υλοποίηση με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα αλλά και με φιλικότητα, της μεταφοράς της τεχνογνωσίας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας με δημιουργικότητα και ανοιχτό μυαλό.

Σκοπός μας είναι η συμβολή στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής, μέσω της ενημέρωσης και της πώλησης, συστημάτων ηλιακής ενέργειας σε μια χώρα που πραγματικά πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών τεχνολογιών.

Η Ιστορία, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά ΠάνελΟ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο στόχος μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να εκφράζει και να ικανοποιεί απόλυτα τον πελάτη μας από όλες τις απόψεις και το αποτέλεσμα αυτό να  δημιουργεί τις προϋποθέσεις μελλοντικής ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων αλλά και συστάσεων σε νέους πελάτες και συνεργάτες, προσφέροντας μας ένα λογικό οικονομικό αποτέλεσμα.

bann 1
bann 2

Η Ιστορία, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά ΠάνελΟΡΓΑΝΩΣΗ
ECO//SUN

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το αναθέτουμε στην δική του αποκλειστική ομάδα που ξεκινά τις εργασίες από την μελέτη και την αξιολόγηση της θέσης του κτηρίου σχετικά με το ηλιακό δυναμικό του, καθορίζει τις προτεραιότητες, συντονίζει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, οργανώνει τις εργασίες του εργοταξίου και το πρόγραμμα των εργαζομένων, επιλέγει τα καταλληλότερα φωτοβολταϊκά συστήματα και τα απαραίτητα εξαρτήματα και συστήματα στήριξης και υλοποιεί την τοποθέτηση των συστημάτων ηλιακής ενέργειας είτε συνδέονται στο δίκτυο είτε είναι αυτόνομα, εξασφαλίζοντας ότι ο στόχος που έχει ορισθεί θα υλοποιηθεί έγκαιρα και με απόλυτη ακρίβεια.

Κατά την διάρκεια των εργασιών υπάρχει διαρκής επίβλεψη ώστε η παράδοση και η τοποθέτηση να τηρείται με συνέπεια το χρονοδιάγραμμα, ο  προϋπολογισμός και η ποιότητα κατασκευής.

Η Ιστορία, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά ΠάνελΗ Ιστορία, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά ΠάνελECO//SUN
& ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εξ’ ορισμού η ECO//SUN είναι ταγμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και μάλιστα το κάνει έχοντας όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις από τους αρμόδιους φορείς, ενώ συνεργάζεται και με το μεγαλύτερο και πιο δραστήριο οικολογικό οργανισμό του πλανήτη, την Greenpeace.

Σύμφωνα με τον Έλληνα συνταγματικό νομοθέτη, η προστασία του περιβάλλοντος κατοχυρώθηκε στο άρθρο 24 του συντάγματος. Βάσει του άρθρου αυτού και με τη συνδρομή του όλου νομοθετικού πλέγματος που διαμορφώνεται από τυπικούς νόμους ψηφισμένους από τη Βουλή των Ελλήνων, από κανόνες που περιέχονται σε διεθνείς συμβάσεις τις οποίες επικύρωσε η Ελλάδα και από κανόνες που εκδίδονται στο πλαίσιο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το δίκαιο προστασίας του περιβάλλοντος – στην Ελλάδα – αποσκοπεί στην προστασία των δασών, του θαλάσσιου χώρου και του υδάτινου πλούτου, καθώς και της ατμόσφαιρας.

Η πολιτική της ECO//SUN είναι απόλυτα ταυτισμένη με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, προωθώντας τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα και δίνοντας η ίδια το παράδειγμα. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έχοντας πάντα ως στόχο τη διαρκή βελτίωση και τη διατήρηση του μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος της δραστηριότητάς μας.

nature 3
Call Now ButtonΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ