fbpx

Blog

Δελτίο Τύπου ECOSUN

Η ECO//SUN ανακοινώνει την πρόκρισή της μετά από διαγωνισμό για προμήθεια εξοπλισμού Φ/Β πάρκου ισχύος 60 KWp, για την ανακατασκευή Φ/Β σταθμού στη Σίφνο, ιδιοκτησίας της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ.

Ομοίως στα πλαίσια συμμετοχής της  σε ανοιχτό διαγωνισμό, προκρίθηκε και της ανατέθηκε από την Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους, προμήθεια υλικών Η/Μ εγκαταστάσεων για το έργο αποκατάστασης Ιερού Κελιού στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Κατά το χρονικό διάστημα 3-7 Φεβρουαρίου 2014 η ECO//SUN ολοκλήρωσε την συμμετοχή της ως μία από τις 40 κορυφαίες πανευρωπαϊκά εταιρείες ΑΠΕ που πήραν μέρος στο Business Week του προγράμματος EU Gateway στο Τόκυο.

Η αποστολή έγινε σε δύο φάσεις  με ένα pre meeting που διεξήχθη στις 17-18 Νοεμβρίου 2013 και έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες και η κυρίως αποστολή που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Τόκιο στις 3-7 Φεβρουαρίου 2014. Η ΕCO//SUN διαθέτοντας ισχυρές συνεργασίες και μεγάλη τεχνογνωσία, επιχειρεί άνοιγμα προς την παγκόσμια αγορά με στόχο την επέκταση και σταδιακή εδραίωσή της.

H ECO//SUN παραμένει εδώ και 18 χρόνια πιστή στην αποστολή της, και πλήρως αφοσιωμένη στις δεσμεύσεις της προς το συμφέρον των πελατών της.

 

ECO//SUN. Solar is our future.

Call Now ButtonΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ