fbpx

Blog

Το ήξερες αυτο…!!!

Το ήξερες αυτο…!!!, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά Πάνελ

Τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήµατα των φωτοβολταϊκών είναι αδιαµφισβήτητα.

Κάθε κιλοβατώρα που παράγεται από φωτοβολταϊκά, και άρα όχι από συµβατικά καύσιµα, συνεπάγεται την αποφυγή έκλυσης ενός περίπου κιλού διοξειδίου του άνθρακα στην ατµόσφαιρα (µε βάση το σημερινό ενεργειακό µείγµα στην Ελλάδα και τις µέσες απώλειες του δικτύου). Ένα κιλοβάτ φωτοβολταϊκών αποτρέπει κάθε χρόνο την έκλυση 1,3 τόνων διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Χρειάζονται 2 στρέµµατα δάσους ή περίπου 100 δέντρα για να απορροφήσουν αυτή την ποσότητα CO2.

Για να παραχθεί η ίδια ηλεκτρική ενέργεια µε πετρέλαιο, απαιτούνται 2,2 βαρέλια πετρελαίου κάθε χρόνο. Από περιβαλλοντική άποψη,

αποφεύγοντας 1.300 κιλά CO2 ετησίως είναι σαν να κάνει ένα µέσο αυτοκίνητο 7.000 χιλιόµετρα λιγότερα κάθε χρόνο.

Το ήξερες αυτο…!!!, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά Πάνελ

Το ήξερες αυτο…!!!, ECO//SUN Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Φωτοβολταϊκά Πάνελ

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ECO//SUN από το 1996 μέχρι και σήμερα κατατάσσετε στις πρώτες θέσεις επιλογής από τους καταναλωτές στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αναπτύσσοντας συνεχώς τον κλάδο των δραστηριοτήτων της.

Είμαστε μία εξειδικευμένη εταιρία με μεγάλη τεχνογνωσία στην έρευνα, μελέτη,  σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή, διάθεση και τοποθέτηση συστημάτων μετατροπής της ηλιακής ενέργειας και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια.

   ℹ️ Ρωτήστε μας !!
☎️: 2310 327 914 / 210 6859 011
Call Now ButtonΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ