24/7 Τεχνική Υποστήριξη

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Τμήμα τεχνικής υποστήριξης

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σε όλα τα επίπεδα και αυτός είναι ένας λόγος αλλά ο κύριος λόγος  δημιουργίας και λειτουργίας του τμήματος after sales/service είναι να παρέχει τεχνική υποστήριξη και κάλυψη στον καταναλωτή 24 ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα, αν και αποτελεί σπάνιο φαινόμενο η παρουσίαση δυσλειτουργίας ή κάποιας βλάβης στα φωτοβολταϊκά συστήματα της ECO//SUN.

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 3.000 έργα, η ECO//SUN έχει αναπτύξει τέτοια τεχνογνωσία και εμπειρία που δεν αφήνουν περιθώριο λάθους ή εγκατάστασης προβληματικού μηχανισμού.

Άρτια εκπαιδευμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι, οι τεχνικοί της ECO//SUN επιμορφώνονται διαρκώς και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση εμφανιστεί.

Από την πρώτη βίδα που θα μπει για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης και κάλυψης κινδύνου, το τμήμα after sales της ECO//SUN βρίσκεται στην υπηρεσία του καταναλωτή, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο έχοντας την πιστοποίηση και την εμπειρία για να το κάνει.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.