24/7 Τεχνική Υποστήριξη

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Τμήμα τεχνικής υποστήριξης

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σε όλα τα επίπεδα και αυτός είναι ένας λόγος αλλά ο κύριος λόγος  δημιουργίας και λειτουργίας του τμήματος after sales/service είναι να παρέχει τεχνική υποστήριξη και κάλυψη στον καταναλωτή 24 ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα, αν και αποτελεί σπάνιο φαινόμενο η παρουσίαση δυσλειτουργίας ή κάποιας βλάβης στα φωτοβολταϊκά συστήματα της ECO//SUN.

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 3.000 έργα, η ECO//SUN έχει αναπτύξει τέτοια τεχνογνωσία και εμπειρία που δεν αφήνουν περιθώριο λάθους ή εγκατάστασης προβληματικού μηχανισμού.

Άρτια εκπαιδευμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι, οι τεχνικοί της ECO//SUN επιμορφώνονται διαρκώς και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση εμφανιστεί.

Από την πρώτη βίδα που θα μπει για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης και κάλυψης κινδύνου, το τμήμα after sales της ECO//SUN βρίσκεται στην υπηρεσία του καταναλωτή, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο έχοντας την πιστοποίηση και την εμπειρία για να το κάνει.