fbpx

Blog

ECOCAR & ECO//SUN: Νέες εγκαταστάσεις, νέα εποχή!

Η ECO//SUN και τα 100% ηλεκτρικά οχήματα ECOCAR γυρίζουν σελίδα και εισέρχονται σε μια νέα εποχή, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις τους στη Θεσσαλονίκη. Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό τους και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, μεταφέρονται σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή για συνεχή ανάπτυξη.

Πλέον βρίσκονται στην περιοχή του Αεροδρομίου «Μακεδονία», στη νέα διεύθυνση: 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας, Θεσσαλονίκη.  📍  https://goo.gl/maps/dcDEgW3iCikwYDU26

Στις νέες εγκαταστάσεις θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες της ECO//SUN: Τεχνικό & Εμπορικό τμήμα, Λογιστήριο και Logistics. Επίσης θα στεγάζονται σύγχρονο Συνεργείο επισκευής ηλεκτρικών οχημάτων ecocar, Τμήμα Ανταλλακτικών, Σταθμοί Φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και Έκθεση – Showroom καινούργιων & μεταχειρισμένων οχημάτων ecocar, μεταξύ των οποίων το νεο ecocar pocco, ενώ αναμένονται αρκετές ακόμη αφίξεις νέων μοντέλων προσεχώς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2022, τα ηλεκτρικά οχήματα ecocar με  εκατοντάδες τιμολογήσεις συνολικά, κατέχουν ηγετικο μερίδιο στην κατηγορία των ηλεκτρικών microcars L7e στην Ελλάδα, με ποσοστό που αγγίζει το 60% και μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο που κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό! Γεγονός που συνεχίστηκε απρόσκοπτα και το πρώτο 6μηνο του 2023, όπως και η μοναδική στην συγκεκριμένη κατηγορία εξαγωγική δραστηριότητα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, με κύριους προορισμούς την Γερμανία και την Ιταλία.

Τα νέα μας γραφεία αποτελούν ένα σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προάγει τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τον διάλογο, απαραίτητα συστατικά για την εξέλιξη των ανθρώπων μας. Την ίδια στιγμή, περιορίζουμε ακόμα περισσότερο το οικολογικό μας αποτύπωμα ενσαρκώνοντας το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη. Σε μία δεκαετία όπου τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη αναμένεται να υλοποιήσουν τη μετάβασή τους σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, είναι καθήκον των επιχειρήσεων να συμβαδίσουν με αυτήν την εξέλιξη και η ECO//SUN για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί.

Νέες εγκαταστάσεις, Νέα εποχή!

ECO//SUN: 25.000+ Έργα, 27 Χρόνια Τεχνολογικής Πρωτοπορίας Σε Όλη την Ελλάδα
:white_check_mark:Φωτοβολταϊκά Πάρκα
:white_check_mark:Net Metering
:white_check_mark:Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά
:white_check_mark:Μπαταρίες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων
:white_check_mark:Μελέτη, Εγκατάσταση, Συντήρηση & Υποστήριξη 24/7 Σε Όλη την Ελλάδα

Call Now ButtonΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ